Home BALKAN NEWS VIKI MILJKOVIĆ ČUJE ŠTA JE SREĆIO GEORGEU DAVIDU I ONO JE ODMAH...

VIKI MILJKOVIĆ ČUJE ŠTA JE SREĆIO GEORGEU DAVIDU I ONO JE ODMAH rekao: “Nadam se da se toga ne bojimo svi”

Član žirija Zvezde žirija George David predstavio se dok govorimo da je bolestan i imao upalu pluća.

LJETNO VRIJEME NEĆE zaustaviti PROŠIRENJE VIROVNIH KORONA, stigla je najnovija najava: Ovo je ono što predviđaju da će se dogoditi do sredine aprila!
Toplina ljetne sezone vjerojatno neće zaustaviti širenje infekcije corone virusom, u skladu s Europskom sredinom za upravljanje i prevenciju bolesti / ECDC /.
– U bolnici sam već treći dan. Prvo na zaraznom. U ovom trenutku sam prebačen na Pulmonologiju unutar KC-a! Plaća vam pluća. Spreman sam za rezultate provjere coronavirusa! Jednostavno sam blesav. Ja sam robustan, ali opet ću izvijestiti čim dobijem rezultate! Pazite na ljude! Bože blagostanja!

O tom događaju njegova kolega iz žirija Viki Miljković dodatno je prokomentarisala za “Alo” komentirajući čitavo stanje stvari.

– Šta da vam kažem, znao sam sve dijelove. Đorđe nas je prije tri dana obavještavao da je hospitaliziran i da ima upalu pluća. Dodatno znamo da je prebačen u Medicinski srednji i ispitan na koronavirus. Ne želim podizati nervozu i paniku, istinski pretpostavljam pozitivno i nadam se da se toga ne bojimo. Želim da mi pošalju konstruktivne ideje kao rezultat toga što se u svakom trenutku vodim našom izrekom „Kakve su tvoje ideje, takav je i tvoj život“. Mi u našoj grupi kao članovi žirija Zvezde Granda dodatno napominjemo i dajemo mu konstruktivnu snagu. Zapravo ne pretpostavljam da je to sumnja, ali vrlo brzo ćemo znati nakon što je Đorđe ispitan – obavijestila je Vicki za ALo.rs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here