Home BALKAN NEWS DOBRE VIJESTI DOZVOLJUJU IZ SRBIJE, BOLESTI IZDALJENI OD VIRUSA KORONE: Upozoravaju se...

DOBRE VIJESTI DOZVOLJUJU IZ SRBIJE, BOLESTI IZDALJENI OD VIRUSA KORONE: Upozoravaju se stanovnici da poštuju OVO!

Inženjer koji je bio u kontaktu sa zaposlenicima kineskog jezika i među mnogim prvima koji su kontaminirani virusom Corona u Čačku izliječen je i ispražnjen u kući, u skladu s Klinikom za zarazne bolesti, mjesto gdje je bio prisutan u postupku liječenja.

Trenutno na odsjeku zaraznih bolesti u čačanskoj bolnici nalazi se šest osoba s upalom pluća za koje se sumnja da je koronarna virusna infekcija. Što znači da su jučer u bolnicu primljene dvije nove okolnosti.

Usmeno je stiglo obavještenje da su nalazi kod troje ranijih oboljelih bili nepovoljni za virus corone, ali službena potvrda čeka se.

Na dan koji je prošao, u Osnovnoj bolnici Čačak provedena je zbirka mjera protiv epidemije, što se može pripisati istini da je jedan tehničar iz Odjela za ortopediju bio služba virusa corone. U tom smislu, Odjel za ortopediju prestao je s radom uslijed toga što su svi koji su bili u kontaktu s kontaminiranom stekli mjeru izolacije i nadzora kuće. Odmah nakon toga cijelo odjeljenje za ortopediju je dezinficirano. Da bi osigurali da ortopedska služba djeluje, napravljena je radna snaga dokumenata i tehničara koji nisu bili u kontaktu s kontaminiranom i oni će poduzeti sve ove hitne ortopedske okolnosti koje ne podnose nikakvo odgađanje. Ostali ljudi koji dođu lijek za ovu uslugu vjerojatno će biti obloženi različitim kirurškim granama.

U okviru Klinike za prijam u Ljubiću obavljeno je dvadeset pregleda, a dvojica oboljelih su smještena u kućnoj izolaciji.

PRIJAVE VUCICA GRAĐANIMA: Pridržavajte se ovih smjernica

Trenutno u Srbiji ima 11 osoba na respiratorima, zbog čega će Vučić srbijanskim vlastima predložiti nove mjere.

– Djevojke i gospodo, novinari, trenutno je najteži dan za Srbiju! Sada imamo ukupno 171, 36 novih kontaminiranih trenutno! 22 situacije pronađene u poslijepodnevnim satima!

“Preporučat ću da policijski sat traje od 17 sati do pet ujutro”, spomenuo je.

Kao odgovor predsjedniku, stanje je problematično zbog odredbi koje se ne bi trebalo poštivati.

– Ako to nije dovoljno, policijski sat vjerojatno će biti od 13 sati u ponedjeljak i od 24 sata u utorak. Nije me briga koliko ćete me mrziti. Imam odobrenje svih dokumenata za ovo “, spomenuo je.

Vučić je u Italiji tijekom najnovijeg prigovora dobio najnovije podatke iz Italije, u kojoj su trenutno umrle 793 osobe.

– Ljudi, molim vas. Nema dodatnih parkova. U vremenu od 17 sati sutra nema pokreta.

Fotografija: Printscreen

– Želite li to ekspertizirati? To je gore nego u II. Svjetskoj borbi. Do ovog trenutka u Srbiji je registrovano 149 okolnosti zaraze virusom Crown-a, dok se jedna konkretna osoba predala.

– Zrakoplov stiže iz Kine večeras, brzo jer se istovari, vraća se u Kinu i može nositi jednu drugu sfernu pomoć. Pomoć može doći čak i iz Emirata.

– Od ponedjeljka postavit ćemo 3.000 kreveta na Beogradskom istinu, ako nas pogodi talijansko stanje. Nakon toga još 5000 leševa širom Srbije.

U četvrtak možemo na tržištu imati 15 milijuna maski koje će vjerojatno biti prisutne u ljekarnama. Kupujemo strojeve maski i nije važno.

Srbija opskrbljuje brojne respiratorima. Može biti čak 200 transportnih respiratora.

– To je veće od svih razvijenih zemalja u Europi u odnosu na stanovnike, osim Njemačke.

– Ne gonite pojedince, ne žurite sa zagađenjem, kontaminirajte se!

Fotografija: Srbija dok govorimo

Od konačnog izvještaja do osam ujutro, 21. ožujka 2020., ispitani su uzorci od 38 osoba, od kojih je 14 bilo optimistično, a 24 nepovoljno za potpuno novi virus corone.

Vrhunac države, Aleksandar Vučić, spomenuo je da su bliži dani bili bitni u bitci protivno pandemiji i da će država učiniti svako malo kako bi se ubrzalo širenje zaraze. U trenutnom rješavanju, predsjednik se opteretio da ne postoji zaliha zaliha zbog toga što je, kako se opteretio, “Srbija je nacija koja ima najcrnje provale u Europi.”

SRPSKI VIRUSOLOGIST OTKRIVA KAKO Ubiti CORONU
Količina jedan za kućanstvo i blagostanje – Novi.ba. Vaša ponuda podataka.

Srpske vlasti dodatno su pooštrile mjere zabrane putovanja: od danas u 20:00 sav gradski prijevoz vjerojatno će biti ukinut, a sva mjesta za jelo, kafiće i tržne centre vjerojatno će biti zatvorena od 20 sati u nedjelju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here