Home BALKAN NEWS POSLEDNJE VIJESTI: Procjene Coronavirus cjepiva daju iznenađujuće rezultate!

POSLEDNJE VIJESTI: Procjene Coronavirus cjepiva daju iznenađujuće rezultate!

POSLEDNJE VIJESTI: Procjene cjepiva protiv virusa Corone daju očekivane ishode! Vakcina protiv Corone protiv virusa koju je razvila ruska Federalna kompanija za biomedicinu predala je primarni dio poboljšanja.

“Očekuje se da će njegovo testiranje biti izvedeno u junu”, izjavila je trenutno direktorica kompanije Veronica Skvortsova, uključujući to da se cjepivo mora pripremiti za upotrebu za 11 mjeseci.

“Događaj o vakcini pružio je primarni deo. To je rekombinantna vakcina koja nije razvijena na ideji rezidualnog virusa, međutim proteina koji imaju takozvane epitope ili sredstva koja se vežu za virus”, izjavila je Skvortsova.

Ranije, vođa profesionalaca World Well being Group, Mike Rajam, izjavio je da bi za razvoj vakcine protiv virusa corone trenutno trebalo najmanje 12 mjeseci.

Dodatno je rekao da međunarodne lokacije ne mogu suzbiti koronarni virus samo karantingom njihovih društava, međutim da su javne dobrobiti ključne mjere da se izbjegne da se virus kasnije vrati.

U Kini je hrpa od 108 dobrovoljaca, odabranih kao odgovor na stroge postupke, učestvovala u okviru prve vakcinacije kao dio primarnog odjeljenja medicinskog ispitivanja cjepiva COVID19.

Vakcinu je razvila biotehnička firma sa sjedištem u Tianjinu i analitička skupina koju je vodio Chen Wei, profesionalac u prevenciji i upravljanju biološkim opasnostima s Akademije armijskih nauka Nacionalne oslobodilačke vojske.

(Alo.rs)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here