Home BALKAN NEWS “OVAJ kašalj je ODLIČAN”, GEORGE DAVID UŽIVO OD BOLNICE: Jedva zadihan, POGLEDAJTE...

“OVAJ kašalj je ODLIČAN”, GEORGE DAVID UŽIVO OD BOLNICE: Jedva zadihan, POGLEDAJTE NA POGLED (VIDEO)

George David je sada upoznao širu javnost putem Instagrama koji su rezultati provjere potvrdili da je na njega utjecala korona.

“Nažalost … Nekad sam jednostavno potvrđen da imam COVID-19! Ne shvaćam … Odlučan sam. Virus, međutim, prelazi u bolnicu … Bolnica, dovraga, takva je kao što si ti u zatvoru ili vojsci. Pojedinci … pazite se, molim vas! “, napisao je.

“Ovako … upala pluća, grozan kašalj”, zgrabio vas je za strijelcem i rekao Prvoj tv-u: “Temperatura tu i tamo … šta da kažem? Pozitivno odlikuje frivolnosti. Snimam film kako i ono što je, u svakom slučaju, mukotrpno za to je primarni trenutak u mom životu da sam u bolnici, što implicira da je neko ko je robusne strukture i dobrog blagostanja previše dobar, kad će se netko zakačiti na tu vrstu faktora. .. tada osjećam da bi svi ljudi trebali biti negdje svjesni da bi se to nekome vjerojatno moglo dogoditi. ”

“Ako smo u početku mislili da je riječ o pretjerivanju s policijskim satom, s vanrednim stanjem … Ja sam rezidencijalna instanca koja je to u međuvremenu pravi faktor. Aplaliram svim padobranima koji su dali pomozite mi, bend, Stasha, Anna, moji suradnici iz žirija Zvezde Granda, zahvalit ću se, preživjet ću ovo, međutim zapravo to nisam želio.

(Kurir.rs)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here