Home BALKAN NEWS Oglasio se David Đorđe iz PULMOLOGIJE, evo u kakvom je stanju: “SVE...

Oglasio se David Đorđe iz PULMOLOGIJE, evo u kakvom je stanju: “SVE SE TRESE OD KAŠLJA”, otkrio je za naš portal kako se razbolio

George David se tvitovao današnjim danom putem Instagrama društvene zajednice, objašnjavajući da je u boli zbog iritacije pluća i čeka rezultate provjere virusa corone. Nešto kasnije, u iskrenom priznanju, priznao je da će na identičan način obavijestiti širu javnost o rezultatima te provjere i da sebi neće oprostiti ako naiđe na to da je optimističan.

– Išao sam na sve preglede i čekao da me obavijeste je li to kruna ili ne. Ok stvarno se osjećam. Nemam pojma šta da kažem. Svi oko mene su u različitim sobama na kisiku, teško kašlju, zapravo trese hodnike od kašlja, otkrivena su mi pluća i spreman sam vidjeti rezultate pregleda. Ranije sam bio pozicioniran na pulmologiji – počeo je roker, spominjući da je uplašen zbog svoje trenutne situacije.

– Bojim se svakog virusa izravnim motivom da je moj posao namjerno vezan za respiratorni sistem. Zbog ove činjenice, kada kihnem, a ne u toplini upale pluća, to nije ugodno ni u jednom pogledu, a da ne spominjem kako bih sutra mogao biti obaviješten da imam koronu, da sam ‘fastirao’ kvid. Nadam se da ne. Vjerovatnoća je 50/50 – nastavio je.

– Radije se šalim pa kažem: “Da sam znao ko me pljuje, mogao bih mu slomiti glavu.” Uglavnom kašlje od decembra. Imali smo nekoliko nastupa uživo na jednoj planini u decembru i bila je kritična oluja, ali održali smo nastup uživo i to me muči od tada. A reflektora je bilo kad su ovo bili neki dobri dani, nekoliko dana u prošlosti, pa sam primijetio bicikl kao petljast 2 dana, vjerujem da sam tamo završio.

– Svi su se zvali kao ja, pomažu mi, kolege iz mog benda, sada imamo bendove kojima se moramo pridržavati, možda postoji Ivana Peters, na kraju krajeva, i Marija, Snežana, Ana, Viki, Saša, Bosanka … U stvari, svi su me podržali . Obično ću na društvenim mrežama objavljivati ​​da jeste i nije, kao rezultat smatram da kao javnost odredite da imate odgovornost objaviti takav faktor. Jedino mogu reći da sam muškarac od 191 cm, koji teško trenira, a upala mi je upala pluća. Dakle, da sam to bio ja, koji u tom dobu, koji ne puši, ne pije, ne pije lijekove i slično, vjerujem da bi se ovi drugi, koji su malo mekši, trebali koncentrirati i uzeti sve ozbiljno. U osnovi najviše krivim sebe, a ako se uspostavi kruna, ne daj Bože, kao rezultat toga, ja ću se teško složiti s tim. U životu sam nepokolebljiv, postoje samo dva pitanja koja ne mogu učiniti – u pogledu rada i blagostanja. Na temu pojedinaca koji se oslanjaju na mene. To je mjesto za koje vjerujem da započinjem sa svojom malom. Ako sam sebe stavim u stanje sticanja krune, onda je to jedna vrsta neizbježnosti koju ni u kom slučaju neću moći oprostiti sebi “, izjavio je George.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here