Nekategorizirano

BOGDANA U POVJERENJU VELJKU REKLA OVO O CECI, Veljko nije vjerovao šta čuje: ODMAH OTIŠAO DO MAJKE I ISPRIČAO JOJ, PUNE OČI SUZA!

By  | 

Bogdana Ražnatović uživa u trudničkim danima, svi je maze i paze, a posebno svekrva Svetlana Ceca Ražnatović, koja jedva čeka da joj se rodi unuk Željko.

Naime, Veljkova žena ne krije da joj svekrva u svemu pomaže i da joj je najveća podrška. Zbog toga i ne čudi što ona, osim Cecine podrške, ne želi ničiju pomoć oko djeteta kada se u maju porodi.

  • Ceca je več angažovala za Bogdanu nutricioniste i kuhare kojima vjeruje i koji za nju rade godinama kako bi porođaj prošao lako, međutim, Bogdana insistira da joj Ceca bude glavna podrška i oko svega ostalog – kaže izvor.
  • Snajka je izrazila želju da se sa Cecom sve dogovori i da se ona pita za sve.Bogdana je čak naglasila i da ne želi dadilju. Rekla je Veljku: ” Ma kakva dadilja,pa ja u Cecu imam najviše poverenja, a tu su mi i Lidija i Anastasija. Nema potrebe da nam dete neko drugi uspavljuje i presvlači, ako mi nismo tu, imamo njih. Pa Ceca je odgajila tebe i Tasu. Lidija ima četvoro djece i šta sad pored njih dve da plaćamo dadile, ne dolazi u obzir. Uz sve vas i moje sestre i majku ja sam srećna žena – prepričava izvor i nastavlja:
  • Veljko se, naravno, složio sa Bogdanom, a posebno ga je ganula kada je rekla da u Cecu ima najviše povjerenja jer u životu nije upoznala tako veliku ženu koja, pored sve svoje slave, uvijek ima vremena za druge, požrtvovana je i normalna, obična žena iz naroda koja čak ima vremena i za ljubimce – kaže izvor.

Podsjećamo da se Bogdana od samog starta svidjela Ceci, koja nikada nije krila oduševljenje kada je njena snajka u pitanju. Njoj je najbitnije da se ona i Veljko lijepo slažu i uvijek je tu da im pomogne šta god im treba.

(Republika.rs)