RECI MI KAKO SPAVAŠ I REĆI ĆU TI KAKVA SI OSOBA

Položaj koji zauzimate prilikom spavanja može mnogo toga otkriti o vama. Razmislite kakav je vaš najčešći položaj u snu, jer na osnovu toga možete otkriti nešto što možda o sebi dosad niste znali.

1. Ako spavate sa kolenima savijenim na jednu stranu, to govori da ste mirna i pouzdana osoba. Ne podležete uvredama i ne plašite se budućnosti. Osmeh ne skidate sa lica ni u najtmurnijim zimskim danima i u stanju ste da jednostavno rešite svaki problem koji se pojavi.

2. Ako spavate u „fetusˮ položaju često osećate potrebu za negom, razumevanjem i saosećanjem. S obzirom na to, obično pokušavate da izbegnete probleme koji u vašem okruženju mogu iskrsnuti. Trebalo bi da ste talentovani za ples i slikarstvo.

3. Ako spavate raširenih nogu i ruku, onda ste prirodne vođe. Impulsivni ste i preduzimate inicijativu da osigurate da vam kako profesionalni tako i ljubavni život bude u savršenom redu. Volite da je sve unapred do detalja isplanirano i niste baš ljubitelj iznenađenja.

4. Ukoliko spavate na leđima, veoma ste pozitivna osoba koja voli život, voli da bude u centru pažnje i u dobrom društvu. Ljudi koji spavaju u ovom položaju smatraju se jakim ličnostima.

Loading...

5. Ako spavate u „stavu mirnoˮ, odnosno na leđima s rukama položenim uz telo, onda ste sasvim sigurno čovek koji poštuje pravila, veoma dobro znate svoje ciljeve u životu i radićete sve da ih i ostvarite. Možete biti strogi, pedantni i zahtevni, ali ipak najviše očekujete od sebe.

6. Ako spavate u položaju da vam je jedna noga savijena a druga opružena, onda ste najverovatnije nestabilna ličnost, koja voli svakakve avanture, a ponašanje i duhovno stanje vam se menja takvom brzinom, da ljude u vašem okruženju ostavlja u čudu. Često imate i poteškoća u donošenju odluka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *