NE KAJEM SE ZATO ŠTO SAM TE VOLELA, ALI SE KAJEM ZBOG JEDNE DRUGE STVARI…

Ne želim da poreknem da sam bila ludo zaljubljena u tebe. Ne želim ni da poreknem da je ljubav sa tobom, bila najstrastvenija ljubav u mom životu. Potpuno sam odlepila za tobom i bila sam očarana u to što sam verovala o tebi. Da sam tada shvatila koliko sam bila slepa, možda bih sebe poštedela da mi srce bude slomljeno.

Ne žalim nikako zbog naše veze i nikako ne žalim zato što smo bili zajedno. Ali, postoji jedna stvar koju bih želela da sam mogla da promenim.

Ne kajem se zato što sam te volela, već zato što sam zaborila da volim sebe.

UPOZNATI TEBE, NIJE BILA GREŠKA

Iskreno, jako mi je drago što sam upoznala osobu kao tebe. Uprkos svemu tome kako je sve ispalo, postoji toliko lepih uspomena iz vremena kada smo bili zajedno. Verujem da univerzum ili sudbina ima plan za sve nas i znam da si u moj život došao sa dobrim razlogom.

Loading...

Ipak, ono što je bila greška je bio način na koji me je naše upoznavanje promenilo. Dopustila sam sebi da me obuzmeš.. U mojoj glavi, ti si bio najneverovatnija osova koju sam ikada upoznala u mom životu. Zbog tog mog uverenja, tebi sam se predala u potpunosti. Ta iskrica i vatra koja je bila između nas, naterala me je da se sav moj život život, vrti oko tebe.

NI IZABRATI TEBE, NIJE BILA GREŠKA

Pratila sam svoje srce i zbog toga ne žalim. Kada mi je ono reklo da si ti bio pravi za mene, saslušala sam ga. Ne kajem se zato što slušam svoj instikt, čak iako znam da nije u pravu.

Uprkos svemu tome, pogrešila sam u jednoj stvari. Da, izabrala sam tebe, da budem sa tobom, ali tu se nije sve završilo. Izabrala sam tebe, umesto sebe. Umesto da brinem o sebi dok si pored mene, sve o čemu sam razmišljala, bio si ti. Sve svoje potrebe sam zapostavila, samo zato što sam tebe želela.

Stavila sam te na pijedestal, zato što sam mislila da ćeš i ti mene. Nažalost, nisam bila u pravu. Ti si samo brinuo o sebi i nije ti bilo stalo koliko sam ti se dala. Šta god da sam uradila za tebe, ti si to prihvatao previše olako i samo si želeo više, još i još. Zbog toga sam pokušavala opet i opet, kako bi ti primetio moj trud, i sve što sam dobila je – da sam zaboravila i izgubila sebe.

Naša veza, ma koliko god ona strastvena bila, bila je najteža u mom životu. Slomio si mi srce na komade, mentalno si me istrošio i duhovno uništio. Izgubila sam sebe jer sam ti se previše dala. Ali, iako znam da je to bila greška, ne kajem se.

Iskreno, kada bih mogla da vratim vreme i kada bih imala šansu da nešto promenim – ne bih ništa uradila. Iako sada mnogo jasnije vidim svoje greške, to ne znači da mi nije drago zbog lekcija koje sam naučila. Sve te greške su bile životne lekcije koje sam morala da iskusim. Naučila sam da bez obzira koliko nekog volim – ne smem da zaboravim na sebe. Sebi moram da budem prioritet i broj 1. Voleti sebe je jako bitno.

I jedina stvar zbog koje se kajem je upravo to – što sam izgubila sebe. Iako bih volela da mogu da vratim vreme unazad i podsetim sebe da sebe više poštujem, to ne mogu da uradim.

Sada jedino što mi preostaje je da izvučem pouke iz naše veze i počnem da brinem o sebi. I bez obzira na to kako su se stvari odvijale između nas, nikada se neću kajati zato što sam te volela, već samo što nisam volela sebe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *