STVARNOST VS. INSTAGRAM – JE LI OVO ISTA OSOBA? Planetarno slavna pjevačica kao model izgleda savršeno, a onda se skine na jahti i sve padne u vodu…

Američko-australska reperica Iggy Azalea možda je poznatija po izazovnim fotografijama nego po glazbi koju radi, no obožavatelji su sve manje zadovoljni i time.

Azalea na Instagramu ima gotovo 13 milijuna pratitelja. To više-manje može zahvaliti činjenici da se probila kao reperica 2014. Međutim, glazbenu je karijeru zapostavila i posvetila se modelingu i današnji uspjeh više može zahvaliti golotinji nego glazbenoj produktivnosti.

LJETNE ROMANSE Ovih pet horoskopskih znakova očekuje velika ljubav ovog ljeta

Drugi album u karijeri izdaje upravo ove godine i u najnovijoj objavi na Instagramu pohvalila se da će se novi album moći kupiti od 15. ožujka.

Ako je suditi prema paparazzi fotografijama, na Instagramu objavljuje potpuno retuširane fotografije zbog čega izaziva negodovanje obožavatelja koji joj zamjeraju i navodne brojne operacije lica. Na originalnim se slikama jasno vidi da joj stražnjica nije ‘kao nacrtana’ te da ima celulit i strije poput svake žene.

Ovome se zaista veselimo: Popularni brend Too Faced konačno stiže u Hrvatsku!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *