Jeste li već čuli neobičnu pjesmu koja vas uspavljuje uz zvuk hrkanja?

Iako na prvu zvuči malo neobično, hrkanje izgleda može biti umirujući zvuk…

Nesanica je danas sve češća pojava te se ljudi na različite načine bore s njom. Neki pokušavaju slušati glazbu za opuštanje, drugi pak pokušavaju s raznim tehnikama meditacije. Pjevač Simon Webbe, glazbeni producent Aubrey Whitfield i PlayOJO udružili su snage kako bi stvorili pjesmu kojoj je cilj upravo uspavljivanje.

Upoznali smo je u seriji “Will & Grace”, a danas je neprepoznatljiva

Pjesma se zove ‘Snored to Sleep’, a ljude uspavljiva ni manje ni više nego hrkanjem. Iako na prvu zvuči malo neobično, hrkanje izgleda može biti umirujući zvuk. Pjesma u trajanju od jedne minute i 40 sekundi kombinira zvuk hrkanja s laganom melodijom, niskim frekvencijama i ritmičkim, ponavljajućim basom, piše Mirror.

Spoj svih ovih faktora je povezan s lakšim disanjem i opuštanjem cjelokupnog tijela. Istraživanja su pokazale da to može dovesti do smanjenja aktivnosti mozga, odnosno stvaranja savršenog okruženja za miran san. Sva zarada od pjesme bit će donirana organizaciji ‘Hope2Sleep’ koja se bavi otklanjanjem problema s nesanicom.

Bradu je prekipjelo, ako ga Angelina ne posluša čeka je velika novčana kazna

Nikada nisam mislio da ću svoje hrkanje uključiti u pjesmu, ali i to se dogodilo. Postoji prvi put za sve, a odlično je to što možemo pomoći brojnim ljudima koji se bore s ovim problemom – kazao je Simon Webbe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *