DJEVOJKA KOJA OPTUŽUJE NEYMARA ZA SILOVANJE: On je narkoman, ne smije biti među ljudima

Brazilska fudbalska javnost ovih je dana umjesto na nadolazeću Copa Americu usmjerena na “slučaj Neymar”.

Nedavno je poput bombe odjeknula vijest da je Neymar optužen za silovanje. Brazilska manekenka Najila Trindade optužila ga je za seksualni odnos bez pristanka što su on i njegovi advokati odlučno negirali.

U javnost je procurila WhatsApp prepiska manekenke koja ga tereti za silovanje Najile Trindade i njenog sada već bivšeg advokata u kojima je slavnog fudbalera PSG-a, između ostaloga, optužila da je ovisnik o drogama.

TINA IVANOVIĆ SE SKINULA PA PORUČILA: Što više vitamina D

– Jesam li trebala na ljekarski pregled? Mislila sam da se neću živa vratiti u Brazil. Htjela sam ga razotkriti još u Parizu, ali bojala sam se jer sam bila sama. Moj Bože, on je lud – napisala je Najila, a advokat joj je odgovorio:

– Zakon te štiti, ako imaš fotografije, to je dovoljno. Kad se malo smiriš, pošalji mi materijale.

Najila se nije smirila, nego je nastavila s porukama:

– Tukao me i čak je fotografisao moju izudaranu stražnjicu, valjda da se može hvaliti prijateljima. Idućeg dana ja sam njega udarila jer se nisam htjela kući vratiti tako ljuta. Ili mrtva. Tukao me i silovao, bio je pijan i drogiran, i sam to kaže u porukama. Nasilan je i treba ga zatvoriti, ne ispunjava uslove da se kreće u društvu, prijetnja je i za samog sebe.

Nekoliko sati kasnije ponovno se javila advokatu.

– Objavit ću snimak. Ne želim da ispadne čist i nastavi sretno igrati fudbal dok ja patim. Ne namjeravam patiti sama – napisala mu je, na što je advokat poludio.

– Pravni sistem postoji s razlogom, ali ako želiš sama tjerati pravdu, možda je bolje da pronađeš drugog advokata.

Trinidade se složila i obećala mu poslati potrebnu dokumentaciju za raskid saradnje te ustvrdila kako joj je jedina namjera da se u miru brine o kćerki.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *