“Bolest me sprečava da ostvarim svoj životni san, ali ne predajem se”: Lekari su joj rekli da ne može da ima decu, ali se ona hrabro bori za potomstvo

Ne treba nikada odustajati od svog zdravlja i tela

Prošle godine pevačica Džesi Džej saopštila je tokom koncerta da su joj lekari otkrili da je neplodna i sada otkriva šta je sve uradila kako bi to promenila.

Promenila je ishranu i način života u nadi da će jednoga dana biti sposobna da ima svoje biološko dete.

Džesi Džej

Foto: AP/Tanjug

Sudionica o mračnoj strani realityja: Mama mi je umrla, a ja sam sutradan ušla u show u kojem su me, umjesto da me pošalju psihijatru, tjerali na seks

– Uvek sam bila otvorena i iskrena. Pre pet godina, dijagnostikovana mi je bolest koja sve čini mnogo težim. Rečeno mi je da neću moći da imam decu, ali ja u to ne verujem. Ja verujem u čuda. Nisam odustala, rekla je Džesi.

Napravila je neke izuzetne promene kako bi pokušala da povrati svoju plodnost.

Influenseri “okupirali” Černobil, mjesto nuklearne katastrofe koriste za promociju

– U poslednje četiri godine promenila sam ishranu. Promenila sam i način života i uradila sam dosta posla na sebi. To je proces koji još uvek traje, dodala je.

Ovo nije prvi put da se Džesi otvara i govori o svojoj neplodnosti. Tokom koncerta 2018. godine otkrila je publici da su joj lekari 2014. godine otkrili da je neplodna. Ovu informaciju podelila je pre pesme “Four Letter Word” u kojoj peva o tome kako želi da postane majka.

– Ne govorim vam ovo zbog sažaljenja jer sam ja jedna od milion žena i muškaraca koji imaju ovaj problem i prolaze kroz ovo. Ja ne mogu da budem nešto što nas sve definiše, ali sam htel ada napišem ovu pesmu za sebe u vremenu mog bola i tuge kako bi sebi pričinila radost i da dam drugim ljudima nešto što mogu da slušaju u momentima kada im je teško u životu, otkrila je ona.

Istakla je da je pesmu posvetila svima koji ne mogu da imaju decu ili su izgubili dete kako bi znali da nisu sami i da ona misli na njih kada peva ovu pesmu.

Pevačica nije otkrila detalje o tome šta se promenilo i šta ju je to učinilo neplodnom, ali je jasno stavila do znanja svima da želi da bude majka jednog dana.

– Kada sam napunila 25 godina u meni se nešto promenilo. Ja vidim decu u mom životu u budućnosti, rekla je ona 2013. godine i dodala da želi dete što pre.

Njen dečko Čening Tatum je pokazao da je javno podržava u njenoj borbi. Nadamo se da će joj promene u ishrani i načinu života pomoći da ostvari svoj san.

PRE 3 GODINE BILA JE NAJLEPŠA ŽENA MEKSIKA, A KRILA JE OGROMNU TAJNU! U 27. sve je javno priznala: Rigorozna dijeta umalo je KOŠTALA ŽIVOTA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *