BIZARNI BIKINI KOJI ĆE ŽENE SIGURNO OBOŽAVATI: Jeste li spremne ovo nositi na plaži?

Suprotno očekivanjima, fotografije mrežastog bikinija privukle su gotovo samo pozitivne komentare

Još nije ni lipanj, a već smo izbombardirani svim krojevima kupaćih kostima koji će se ovoga ljeta nositi na plažama. Na temelju svega što smo vidjeli, možemo zaključiti da, ako sve žene budu slijedile trenove, nadolazeća sezona bit će vruća nego ikad jer su, naime, badići oskudniji nego ikad.

Ipak, dopustite da presudimo kako je neonskožuti mrežasti bikini, koji se ovih dana povlači po društvenim mrežama, nešto najbizarnije što ćete vidjeti (a i nekako sumnjamo da se smije nositi na javnim plažama).

0-isawitfirst

0-isawitfirst-1

(Foto: Printscreen)

Budući da je materijal od kojega je nappravljen– jednostavno mreža, ovaj će bikini nositi samo najhrabrije žene jer se kroz njega vidi apsolutno sve.

ONA JE KĆERKA “ZVEZDE GRANDA”: Bila je u vezi sa TATINIM KOLEGOM, a danas živi luksuzno i OVO RADI!

Influencerica Ariana Ajtar uskočila je u ovo čudo i fotografijama se pohvalila na Instagramu. Fotografiju ogledajte OVDJE. Mora se priznati, na njoj izgleda senzacionalno.

Suprotno očekivanjima, fotografije mrežastog bikinija privukle su gotovo samo pozitivne komentare. “Želiiiim!!!”, “Treba mi ovo u životu”, “Uhvatila me faza neonskih boja”, napisale su žene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *