BEAUTY TREND Vedre i razigrane ljetne manikure za završni dodir elegancije

Dolazak ljeta najavljuje nam vedre ljetne manikure i vibrantne nijanse, a ove godine dolaze nam u trendi geometrijskim uzorcima

Nakon tamnijih i zagasitijih nijansi lakova za nokte za kojima posežemo u zimskim mjesecima, dolazak ljeta najavljuje nam razigrane i vibrantne nijanse koje privlače pažnju i našem ljetnom stylingu daju završni dodir elegancije.

Ljepotu toplih, sunčanih dana i uživanja u morskim radostima preslikajte na nokte birajući živahne i vedre boje poput koraljnih nijansi, narančastih i žutih tonova ili pak onih u boji fuksije uz dodatak ljetnih motiva poput oslikavanja noktiju uzorcima cvijeća, morskih detalja ili pak svjetlucavih kamenčića koji će naglasiti vaš preplanuli ten.

MIRISNI POTPIS Pet zlatnih pravila o nošenju parfema kojih se Francuskinje čvrsto pridržavaju

Ove godine ljetne manikure dolaze nam u trendi geometrijskom dizajnu pri čemu se najčešće kombiniraju dvije nijanse vedrijih tonova, no također je i dalje pristutan trend minimalizma s jedva primjetnim detaljima na lijepim i njegovanim noktima. Ležerni i opuštajući ljetni mjeseci savršena su prilika za eksperimentiranje s različitim stilovima, stoga se inspirirajte uz najljepše, razigrane i elegantne manikure koje prizivaju sunce.

01mytownhouseuk5

02paintboxnails5

03oliveandjune

04paintboxnails

05paintboxnails6

06oliveandjune2

07paintboxnails3

08paintboxnails2

09paintboxnails7

10paintboxnails8

11betina_goldstein2

12oliveandjune

13mytownhouseuk3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *