SVI NA NOGAMA! KARLEUŠA NAPUSTILA ZVEZDE GRANDA: Svađala se sa Bosancem, a onda je uradila OVO, i VIKI JE PLAKALA

astup 26-godišnje Kruševljanke Katarine Jovanović izazvao je burne polemike tokom sinoć emitovane emisije “Zvezda Granda” jer je ona nije direktno prošla u peti krug takmičenja, i to samo zbog toga što je izostao glas Dragana Stojkovića Bosanca, što je izazvalo bijes njene mentorke Jelene Karleuše.

– Kakav si ti baksuz matori, ja nemam riječi! Ćutala sam ijcelu emisiju i čekala sam samo kad ćeš da z***reš, a sad si z***ao do kraja takmičenja, vjeruj mi da ti ovo neću oprostiti! Ima da vezeš goblene do kraja takmičenja! Pun će zid biti tih goblena! Sram te bilo! Kako je samo mator i bezobrazan… Uvijek se nađe jedan matorac koji mora sve da pokvari! Uvijek jedan z****e sve! Kao da sam kamenom gađala gore… – nije se smirivala pjevačica, na šta joj joj je kompozitor uzvratio:

– Sram vas bilo što uzimate tu djecu, a ništa ih ne naučite!

Kako Jelena nije odustajala od prozivki na račun Bosanca, dodajući da je bijesna zbog toga što će u baražu morati da se odrekne nekog od svojih veoma talentovanih kandidata, Stojković joj je uzvratio:

– Ćuti, bolje ti je idi tamo i uči da pjevaš sa djecom!

– Mator si, idi vezi goblene umjesto što ovoj djeci kvariš sreću! Sram te bilo! – urlala je Karleuša, da bi potom bijesno napustila studio.

Na cijelu priču nadovezala se i Viki Miljković, i to na ivici suza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *