STIŽE JOŠ JEDAN KUĆNI VIDEO, RADU I HARISA ČEKA PAKAO: Ovo je tempirana bomba koja će uništiti njihovu vezu!

Ovo je godina skandala i razotkrivanja jer Venera, koja trenutno trese nebo, vladar je afera, objašnjava astrolog Dušan Veličković.

Kako kaže, sezonu skandala otpočela je Jelena Karleuša, ali će na tron uskoro zasjesti njena mlađa kolegica pjevačica Rada Manojlović, prenosi Espreso.

– Rada Manojlović (34) i Haris Berković (25) ove godine definitivno prekidaju svaki kontakt i šansu za eventualno pomirenje u nekoj bliskoj budućnosti. Razlog će, osim razlike u godinama i karakterima, biti skandal koji će ih pogoditi – tvrdi Dušan Veličković i objašnjava:

– Uskoro će se u javnosti pojaviti njihove lascivne poruke, dopisivanje i fotografije koje su jedno drugom slali. Kako i na koji način će one dospjeti u javnost, manje je bitno od činjenice da će Radu taj skandal koštati karijere, zdravlja, ali i ljubavi – kaže Veličković.

Kako objašnjava, kombinacija njihovih horoskopskih znakova jasno ukazuje na fijasko u ljubavnoj vezi.

– Njihova veza je od starta bila osuđena na propast. Njegovi roditelji je ne podržavaju zbog ogromne razlike u godinama, kao i zbog činjenice da je Rada pjevačica i da pjeva u kafani, a kao takva je nepoželjna – kaže Dušan i nastavlja.

– Više puta su oni raskidali i mirili se, bili u nekoj vrsti kombinacije u kakvoj su i trenutno, ali će definitivni krah doživjeti objelodanjivanje njihove najdublje intime, koju su svih ovih godina uspješno uspijevali da sakriju od svih – kaže on. Osim njihovih fotografija, klipova i SMS prepiske, kako tvrdi astrolog Dušan Veličković za VIP, Radu će šokirati i saznanje da joj je dragi sve vrijeme bio nevjeran.

– Ona će dobiti dokaz njegovog nevjerstva, takođe u vidu fotografija i klipova sa drugim ženama, i to će je dodatno dotući. Kada se iz cijele ove priče bude izvukla i oporavila, upoznaće potpuno novog muškarca, sa kojim će otpočeti vezu i udati se za njega naredne godine. U njenoj natalnoj karti zapisano je da će živjeti u inostranstvu, a ne ovdje – zaključuje Veličković.

(novi.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *