POTPUNI HAOS U RIJALITIJU: Marija Kulić je ustala i napravila pravu buru, osula paljbu po Luni, Slobi, Ani i Davidu, FRKA U BELOJ KUĆI! (VIDEO)

I Marija Kulić poželjela je da prokomentariše uspomene Lune Đogani, među kojima su najveću pažnju izazvale one sa pjevačem Slobom Radanovićem.

Marija Kulić je ustala i napravila pravu buru svojim komentarima. Osula je paljbu i po Luni i Slobi i Ani Korać i Davidu Dragojeviću.

Što se tiče Luninog klipa, Lune mi uopšte nije žao, kao što mi nije žao ni Kije. Pogača kada se prelomi, ne može više da se spoji. Smatram je lošim čovjekom. Samo da joj odbije čovjek na godine i da joj oprosti. Kada se pojavila žena… Bezosjećajna. Ja sam gledala dok je trajao klip kako se Ana ponaša i da li se poistovjećuje. Isto pred Aleksandrom radi svašta sa njim. Isto loš čovjek, kao i Luna, jer ne mari za osjećanja drugih. Ni Aleksandre mi nije žao. A David treba da prizna da je bio sa ovom djevojkom iz koristi. Glumatanje sa sve četiri strane. Ovaj Marko je gledao sve šta Luna radi i nije mu pala Luna na pamet. Tačno se vidi da emocija nema, Luna jeste više voljela Slobu od Marka, čak i Gastoza više od Marka.

U kući je nastao opšti haos zbog Marijinog komentarisanja, a David i Aleksandra Subotić su se opet prepirali ko govori istinu.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *