OSTALA JE UDOVICA PRVE BRAČNE NOĆI, MARKO JE POGINUO DOK JE RAZVOZIO GOSTE SA SVOJE SVADBE: Ono što je Marija tražila od prijatelja će vam naterati suze na oči!

U Trebinju je na vječni počinak ispraćen Marko Anđelić (32), mladić koji je tragično nastradao u saobraćajnoj nesreći prve bračne noći i to razvozeći goste sa svadbe.

Njegova supruga Marija, skrhana bolom, pozvala je sve svoje prijatelje da se pomole za Markovu dušu jer je to jedino što je joj sada daje makar malo snage.

– Dragi svi, znam da neki ljudi vjeruju u Boga, a neki ne. Marko je kao pravoslavac vjerovao u život poslije smrti i zato imam molbu za sve bilo da ste vjerujući ili ne, da se pomolite za njegovu dušu da pronađe mir u Hristu Gospodu. Ne morate komentarima, ali se u srcu sjetite. To je jedino sto mi makar malo daje snage -napisala je neutješna supruga koja je sa svojim voljenim provela više godina u vezi, ali samo jedan dan u braku.

Kako su juče na sahrani ispričali Markovi i Marijini bližnji, ovaj par zatekla je zla sudbina i svi su i dalje u šoku da su prije samo nekoliko dana bili na veselju, slaveći brak dvoje mladih.

– Bili smo na toj svadbi. Nevjerovatno je koliko su bili veseli, a svadba pristojna, nije bio nijedan problem, a niko od gostiju nije bio pijan. Ne možemo da verujemo šta se desilo našem Marku. Za nekoliko sati od vjenčanja do smrti, kakva je to zla sudbina – rekla je jedna od zvanica na svadbi, piše Srpskainfo.

Podsjetimo, tragična nesreća dogodila se u noći između subote i nedjelje u naselju Mokri dolovi, kada je Marko razvozio goste sa svoje i Marijine svadbe. Marko je automobilom “alfa romeo” sletio s puta i udario u stijenu, prilikom čega su povrede zadobili i njegovi saputnici, ali niko od njih nije životno ugrožen. Marija je, srećom, nije bila u automobilu sa njim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *