NOVČANIK ĆE BITI PUN: Ova 3 horoskopska znaka će se OBOGATITI U MAJU, trebaju samo uraditi JEDNU STVAR I PARE ĆE SE LIJEPITI ZA NJIH!

Ova tri horoskopska znaka će se u maju obogatiti, potrebno je samo da iskoriste velike prilike koje se nude.

Blizanci

Od samog početka mjeseca Blizanci će dobiti nalet kreativnosti, tako da svi oni koji se bave poslovima u vezi sa estetikom, uživanjem, ali i poslovima vezanim za djecu, imaće puno uspjeha. Ipak, retrogradni Merkur iz vašeg astrološkog polja druženja i prijateljstva može pomutiti neke poslovne saradnje i planove.

Do 18. aprila Venera će sa Marsom praviti dobre aspekte na astrološko polje finansija. Blizanci tada mogu dogovoriti neke tajne poslove ili postići jako veliki uspeh u svemu što je vezano za ulaganja, kredite, pozajmice i poslove u vezi sa finansijama.

pare

Takođe, u ovom periodu Blizanci će vraćati neke dugove ili izmiriti sve obaveze koji su imali. Ovaj period bi trebalo da iskoriste da budu što disciplinovaniji sa novcem, pa čak i da pokrenu neke mjere štednje. Oko 24. aprila, kada Venera pređe u njihov znak, osjećaće se mnogo bolje i neopterećeno, pa će i novac sam dolaziti. Najbolja zarada biće od trgovine i poslova vezanim za komunikaciju i transport, ali i preko online poslova.

Lav

Konjukcija planete novca Venere i planete promjena Urana na početku mjeseca većini Lavova donosi iznenadni priliv novca, ali i mogućnost velike zarade uz rizične poslove, odnosno preko ulaganja. Pod uticajem punog mjeseca iz vašeg astrološkog polja ugovora i dogovora već početkom meseca pristajete na saradnju koju vam nudi jedna Vaga ili Škorpija.

Venera, Mars i Pluton praviće odlične aspekte od 6. do 19. aprila na vaše polje posla i karijere i ove savršene aspekte trebalo bi da iskoristite da učvrstite neke poslovne temelje, uspostavite odličnu saradnju sa osobama od autoriteta, ali i da zaradite što više novca od onoga što volite. Moguće je da će vam se javiti neke nove ideje, pa i mogućnost proširenja biznisa u tom periodu. 24. aprila Venera prelazi u znak Blizanaca, pa će vam finansijska situacija biti odlična, posebno Lavovima na položaju ili onima koji se bave luksuzom ili javnim poslom.

stednja-pare-novac-shutterstock-1000x0

Jarac

Većina Jarčeva april mjesec dočekuje veoma zauzeta pod uticajem punog mjeseca iz njihovog polja karijere. Ovaj pun mjesec može doneti i napredovanje, ali i neku vrstu povišice i veoma pozitivnog dogovora sa nadređenim ukoliko ih imate.

Venera će nakon 5. aprila ući u vaše astrološko polje kreativnosti i zabave i može vam donijeti porast ideja, ali i proširenje posla, posebno Jarčevima koji se bave poslovima vezanim za zabavu. U odličnim aspektima sa Marsom i Plutonom, u periodu od 7. do 19. aprila, Venera vam može doneti i veoma značajne trenutke za vašu karijeru. Na vašu inicijativu može početi veoma važan poslovni projekat. Doživjećete finansijski procvat.

Poslovi vezani za nekretnine, ali i rješavanje pitanja stanovanja takođe mogu okupirati Jarčeve u aprilu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *