Horoskopski znaci s kojima je veza gotovo nemoguća

Bilo da su to brak ili veza, većina ljudi želi da nađe nekoga ko će biti uz njih i u dobru i zlu. Međutim, zvezde nisu baš svima naklonjene kada je dugoročna ljubavna veza u pitanju. Ova tri znaka su prilično tvrd orah kad su veze u pitanju.

Devica
Osobe rođene u znaku Device od samog početka nemaju predispozicije za vezu jer zbog svoje izrazito kritičke prirode svaku osobu pokušavaju da promene i prilagode sebi. Device će od vas očekivati nemoguće i tajno će vas testirati jer odbijaju da budu s bilo kim ko ne zadovoljava sve njihove uslove.

Škorpija
Škorpije imaju puno dobrih kvaliteta koji vas kod njih privuku. Međutim, zbog svoje ambicioznosti i žeđi za uspehom neće im biti drago da se prilagođavaju vama i udovoljavaju vašim željama. Pravo je čudo videti osobu rođenu u ovom znaku koja tuđe potrebe i želje stavlja na prvo mesto.

Ovan
Iako će vas privući samopouzdanjem, Ovnovi moraju da zadrže svaku situaciju pod kontrolom. Izludeće vas njihovo opsesivno planiranje i želja da uvek budu u centru pažnje. Ovan ne može da podnese osobu jednako intenzivnog karaktera pa ako primetite da vam veza s osobom rođenom u ovom znaku ide dosta dobro, budite svesni činjenice da su izvršili dominaciju nad vama i da smatraju da ste vi njihova marioneta.

Izvor: Index

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *