Evo kako da prepoznate ženu koja je DUGO BEZ SEKSA!

Pročitajte koje su to karakteristike koje otkrivaju da im nedostaje seksualni kontakt s partnerom.

HRONIČAN UMOR
Mnoge žene koje ne upražnjavaju seks imaju nesanicu i zato su tokom dana pospane. Zapravo, za sve je kriv hormon oksitocin koji na žene deluje kao sedativ, a luči se tokom orgazma. Zbog nedostatka ovog hormona, žene su često uznemirene i imaju problem sa snom.

PREVREMENO STARENJE
Tokom seksa luči se i kolagen, koji je zadužen za lep i mladolik izgled kože. Zbog nedostatka kolagena, koža će izgledati starije nego što zaista jeste.

PROBLEMI S KOŽOM
Bubuljice i akne na licu se pojavljuju ženama s manjkom progesterona, koje telo proizvodi tokom seksa, jer je ovaj hormon zadužen za čisto lice i kožu bez nepravilnosti.

NEPRIJATELJSKO PONAŠANJE PREMA DRUGIM LJUDIMA
Osim fizičkih, postoje i psihičke posledice nedostatka seksa. Ova je prva u redu. Žene koje nisu seksualno zadovoljene često su neprijateljski raspoložene prema svom okruženju.

SLABIJA OTPORNOST NA BOLOVE
Oksitocin je hormon koji se luči tokom seksa, a deluje kao prirodni lek protiv bolova i grčeva, tako da žene koje nisu seksualno aktivne često uzimaju lekove protiv bolova jer imaju manjak oksitocina.

SLAB IMUNITET
Seksualni odnosi poboljšavaju opšte stanje organizma i povećavaju broj antivirusnih antitela za 30 posto.

ZABORAVNOST
Seks utiče i na cirkulaciju, a samim tim i na bolji rad mozga.

STALNO NEZADOVOLJSTVO SVOJIM IZGLEDOM
Nedostatak seksa možda najviše da utiče na samopouzdanje, pa žene koje nemaju seksualne odnose često nemaju i veru u sebe i konstantno su nezadovoljne sobom i svojim izgledom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *