DRAMA U PAROVIMA, POLICIJA HITNO UPALA U VILU: Hapse ovog takmičara, EVO ZBOG ČEGA!

Sinoć se nakon zabave, uz preveliko konzumaciju alkohola, dogodio incident u kojem su učestvovali Đorđe Tomić i Ivan Marinković.

Đole je, vidno izrevoltiran, napao Ivana Marinkovića, ali tu se njegova agresija nije zaustavila. On je odjednom Marinkovića bacio u bazen, gdje se po svemu sudeći takmičar mogao ugušiti. Sva sreća obezbjeđenje je brzo reagovalo, kako bi spriječili čitav incident.

Kako portal “Alo.rs” sazanaje ovih dana bi trebala policija da se pojavi u vili “Parova”.

– Ivanova sestra Teodora nije mogla da vjeruje šta je vidjela na tv-u. U tom trenutku se strašno iznervirala, a stres joj je prouzrokovao napad panike. Ona je odlučila da pregovora sa advokatima i pravno goni Đorđa zbog toga što je uradio njenom bratu – ispričao je dobro upućen izvor blizak portalu “Alo.rs” i dodao:

– Ako se to bude desilo, policija će obaviti svoju dužnost. Njih dvojica će biti saslušani van vile, a onda će se pokrenuti postupak u kom Đorđa može da očekuje zatvor i do 3 godine zbog agresije i fizičkog napada na takmičara. To što je on uradio Ivanu, uopšte nije bezazlena stvar – zaključio je izvor za portal “Alo.rs”.

(Alo.rs/Novi.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *