16 godina su uređivali kuću da bi je proglasili NAJLJEPŠOM NA SVIJETU! Ovako nešto niste vidjeli prije

Kada je ovaj bračni par tek uzeo kuću, nisu mogli da vjeruju u kakvom je bila izdanju, jer je bila zarasla u bršljan i korov. Lizi i Robert Berns su 2000. godine oslučili da kupe ovu kuću u Loh Lomandu, koji je inače smješten u Škotskoj.

Dvorište oko kuće je bilo ogromno što je njih i privuklo, ali je bilo zaraslo u korov i ostrugu, zbog čega su odmah počeli da ga uređuju. Trebalo je da prođe mnogo godina, a da uspio u svojim namjerama i naprave sve onako kako su zamislili.

Svaki dio svog slobodnog vremena posvetili su ovom dvorištu, jer su željeli da svaki njegov dio bude na pravi i savršen način uređen.

Poslije šesnaest godina uspjeli su najzad da ostvare svoj san i naprave sve onako kako su zapravo i zamislili. Kada vidite kako sve to izgleda shvatiti ćete da se njihov trud najzad i isplatio.

Ostatak na sljeedećoj stranici..

Lizi nije nažalost dočekala da vidi kako će njeno dvorište na kraju da izgleda, jer je preminula. Njen suprug Robert nije želio da prestane sa uređivanjem dvorišta, pa je nastavio u ostvarivanju njihovog cilja. Danas turisti iz cijelog svijeta dolaze na njihovo imanje, kako bi vidjeli kako izgleda najljepše uređeno dvorište.

Često ispred njihove kuće može da se primjeti zastoj u saobraćaju, jer ljudi dok prolaze sa automobilima primjete dvorište i žele da ga uslikaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *