“Nekome Bog ne da ništa, a tebi…” Karleuša je lepotici iz Bosne uporno tražila manu, a onda je videla njenu majku i sve joj je bilo jasno

Jelena, ali i ostali članovi žirija muzičkog tamkičenja, oduševljeni su Džejlinim pevanjem.

Jelena, ali i ostali članovi žirija muzičkog tamkičenja, oduševljeni su Džejlinim pevanjem
Jelena Karleuša komentariše Džejlu Ramović, Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

Jelenu Karleušu (40) oduševio je nastup Džejle Ramović (17) u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”, pa joj je zbog glasovnih mogućnosti uputila reči koje će mlada pevačica zauvek pamtiti.

Jelena je pohvalila Džejlu, a zatim ispričala da svoju pesmu “Tihi ubica” ne može da otpeva uživo koju je u prošloj emisiji otpevala Džejla.

– Dolazimo do Džejle, neću reći “dete kreten”, ali dete vanzemaljac… – počela je Karleuša.

– Prošli put si fantastično otpevala pesmu “Tihi ubica”, sad moram da kažem, koju ja uživo u tom tonalitetu, posebno taj treći deo, ne mogu da otpevam. To je toliko teško, otpevano je studijski, veliki je raspon i nemoguće je otpevati uživo. Ti si to otpevala kako si otpevala i sve si nas zadivila – rekla je Jelena na šta se Džejla širko osmehivala.

Džejla Ramović, Printskrin: Youtube/Zvezde Granda
Kako je Džejlin mentor Marija Šerifović, Karleuša je pokušala da naše manu mladoj pevačici ali joj to nije pošlo za rukom.

– Pokušala sam da ti nađem neku manu, pa sam razmišljala kako si sad tako prelepa, ali da ćeš možda ružno da ostariš i da nećeš biti dobra riba. Ali onda sam videla tvoju majku, prava ribetina, i shvatila da ćeš i tada biti lepotica. Nekome Bog ne da ništa, nekome onako, a tebi je dao baš sve – nahvalila je Jelena Džejlu.

Nastup i komentare za Džejlu Ramović pogledajte (od 01:07:11) u videu ispod:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *